Der findes efterhånden rigtig mange forskellige typer smartwatches, og det kan derfor være svært lige at finde ud af, hvad man lige skal gå efter. Jeg synes selv det var rigtig svært at finde hoved og hale i alle de forskellige smartwatches og hvad de kunne, og det er også grunden til at jeg har lavet denne smartwatch guide. Det er en guide, som hjælper dig med at få et overblik i forbindelse med køb af dit nye smartwatch.

Alle smartwatches du ser i denne artikel, kan købes gennem coolstuff.dk ved at trykke på nedenstående link. De har billig fragt på 39 kr og hurtig levering på 1-2 hverdage. Hvis du bestiller inden kl 15 sendes varen samme dag. Der 90 dages returret og 2 års garanti på alle varer på coolstuff.dk. Jeg har tjekket coolstuff.dk’s anmelderser fra deres kunder på trustpilot, og her har de 8.9 ud af 10 i rating – senest tjekket d. 3/14/2015. Det betyder at coolstuff.dk leverer en rigtig god service til deres kunder, og at kunderne er meget tilfredse ved at handle der.

Gå til oversigt af smartwatches

Smartwatch oversigt

Bestil gennem Coolstuff.dk
Gå til oversigt af smartwatches

 

Fitbit

Fitbit er et Amerikansk firma, som holder til i Californien i San Francisco. De laver smartwatches med fokus sundhed, og de er derfor rigtig gode til at måle kroppens aktiviteter. Det er fx hvor mange skridt, og hvor aktiv du har været i løbet af dagen. Hvor meget du har sovet om natten, og hvordan din puls er i løbet af dagen. Alle disse måling af kroppen kan så hjælpe dig med at komme i bedre form og få et bedre helbred. Fitbit har også udviklet deres egen gratis app “fitbit” til deres smartwatches, som virker til Android, Apple og Windows Phone. Et godt tip er at kombinere fitbit med et solidt styrketræningsprogram, så du virkelig kan komme i god form. Hvis du søger et smartwatch til træning og sundhed, er Fitbit et rigtig godt valg. Hvis du vil vide mere om de forskellige Fitbit Smartwatches, kan du læse videre herunder.

Fitbit Flex – 749 kr

Fitbit Flex

Fitbit Charge – 999 kr

fitbit charge

Fitbit Charge Hr – 1179 kr

fitbit charge hr

Fitbit Surge – 1999 kr

fitbit Surge

Garmin

Garmin er et Amerikansk firma, som er kendt for at lave GPS-udstyr. Garmin har de seneste fokuseret rigtig meget på smartwatches, hvor de har udviklet et bredt sortiment til forskellige nicher. Det er fx smartwatches til løb, flyvning, sejllads, golf og mange andre nicher. Det hænger sammen med, at Garmin er rigtig dygtige til at lave GPS-udstyr. GPS står for Global Positioning System, og det kan fx bruges til at udregne positioner og højde på jorden ved hjælp af satellitter. Hvis du søger smartwatches til træning og med GPS system i høj kvalitet, er Garmin mærket du skal gå efter.

Garmin Vivofit – 719 kr

Garmin Vivofit

 

Pebble

Pebble er et Amerikansk firma, som laver smartwatches til brug i hverdagen. Det er fx ting som at tjekke notifikationer fra din smartphone, gaming eller finde vej i storbyen. Pebble kan selvfølgelig også bruges til sport, men er ikke udviklet specielt til det, som fx Fitbit og Garmin smartwatches er. Der er udviklet over 1000 apps til Pebble smartwatches, og der kommer hele tiden flere og flere til. Det er helt klart en af de rigtig gode ting ved Pebble smartwatches. Mulighederne er nærmest uendelig, og det er en helt ny verden, som vi kommer til at se rigtig meget til i fremtiden. Hvis du søger et smartwatch, som er fyldt med masser af cool teknologi til hverdagen, er Pebble et godt valg.

Pebble Smartwatch – 999 kr

Pebble Smartwatch

Pebble Steel Smartwatch – 1895 kr

Pebble Steel Smartwatch

Jawbone

Jawbone er også et Amerikansk firma, som holder til i Californien i San Francisco. De laver armbånd i stedet for smartwatches, men de stadig utrolig meget om det du kender fra smartwatches. Jawbone fokusere meget på at tracke alt det, som du foretager dig. Der er fx hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen. Så kan du se hvor mange kalorier du har forbrændt, hvor mange skridt du har gået osv. Så er Jawbone armbånd også rigtig gode til måle søvn. Så er Jawbone armbånd fyldt med sensorer, som samler en helt masse data. Alt denne data kan du så bruge i samarbejde med rigtig mange forskellige apps, som du kan installere på din smartphone. Så synes jeg også Jawbone gør det rigtig godt med design af deres armbånd. Det er ikke et stort smartwatch på armen, men et lille fint armbånd som måler et helt masse ting. Jawbone er lige noget for dig, som er modebevidst og samtidig går op i din krop.

Jawbone UP24 – 999 kr

Jawbone UP24

Jawbone UP3 – 1399 kr

Jawbone UP3

Withings

Withings er et Fransk firma, som laver forbrugerelektronik. De har lavet rigtig smarte ting på det seneste, som kan kobles internettet og som går under kategorien internet of things. Der er lige fra badevægte til gadgets til elkedel i køkkenet. Withings laver også smartwatches, som designmæssigt er rigtig fede, og så er de gode til at måle kroppens aktiviteter. Withings har både lavet et smartwatch til sport, og så har de lavet et som passer mere til brug i hverdagen. Så er Withings også kendt for at lave smartwatches med rigtig god batteritid, som er en dejlig ting. Hvis du søger et smartwatch med god batteritid og et fedt design, er mærket Withings noget du bør kigge nærmere på.

Withings Pulse O2 – 979

Withings Pulse O2

Withings Activité – 3095 kr

Withings Activité