Mobilholdere er i dag noget af det vigtigste for et menneske at eje. Hvis man ikke har en, er man decideret på skideren. Overalt tager vi vores smartphones med, og vi skal altid have den så tæt på os som muligt. Selv når vi kører i bil skal man kunne bruge sin smartphone. Og i sådan en situation kan en mobilholder ikke undværes. Med en mobilholder kan man hænge mobilen op, og samtidig benytte den mens du fx. kører – meget smart ik´? Mobilholdere er også meget brugbare i hjemmet, hvor de fx. kan bruges ved siden af sengen, så man kan hænge sin Iphone eller tablet op på mobilholderen mens den oplader om natten. Mulighederne med mobilholdere er uendelige.

Ligesom så meget andet skal mobilholdere i dag være stilfulde, have en høj kvalitet og generelt bare fungere. Mobilholdere skal både kunne passe ind i en Audi ligesom i en Toyota eller ind i et designerhjem som lejligheden. De skal kunne fungere både som en Iphone holder ligesom en holder til Samsung. Mobilholdere skal være universelle, passe til alle former for enheder osv.

Mobilholdere har en funktion: At holde ens mobil (deraf navnet). Gør de ikke det til perfektion, er det en ubrugelig mobilholder. Desværre er markedet for mobilholdere kæmpestort og gennemsigtigt. Der findes alverdens forskellige slags mobilholdere. Nogle kan også bruges som Ipad holder, mens andre både kan bruges i bilen og i hjemmet. Over de senere år er der kommet alverdens nye teknologier til, som på hver sin måde forsøger at løse problemet. Nogle mobilholdere fungere til UG, mens andre ligefrem gør mere skade end gavn. Derfor har vi lavet denne top-5 for mobilholdere, som har fundet den bedste mobilholder på det kæmpestore marked – og den bedste mobilholder blev: Neutron S

#1 Neutron S – Den bedste mobilholder

Den bedste af de 5 mobilholdere blev den lille Neutron S fra landberg.dk/neutron. Det er den mest stilrene, mindste og bedste mobilholder vi nogensinde har set. Den havde alt i én pakke.  Også fungere den bare til UG!

Neutron S kan både fungere som mobilholder for Iphone, Ipad, Samsung, HTC og selv en Nokia – Neutron S er altså en universal mobilholder. Også er det en mobilholder man kan bruge overalt: i bilen, på køleskabet, på væggen ved siden af sengen, i køkkenet, på vinduet – ganske enkelt: Det er kun fantasien som sætter grænser.

Med et lækkert, stilfuldt og eksklusivt design, er det en mobilholder som man rent faktisk også gider at have hængende. At den så samtidig er produceret i overfladebehandlet aluminium og med afrundede kanter, gør bare at den har det ekstra finish. Neutron S kunne til forveksling faktisk godt ligne et Apple produkt?

Udover det super lækre design, er Neutron S også utrolig lille – næsten verdens mindste mobilholder. Den er mindre end en 5 krone, og kan stort set ikke ses på længere afstand.

Det unikke ved Neutron S er den måde som den holder ens mobiler eller tablets på, for med verdens mest avancerede monteringsteknologi hvor den holder ens enheder på plad ved hjælp af magnetisme (Og nej, det skader ALDRIG ens mobil – det har vi gennemtestet. Magnetismen når aldrig til ens enhed).

Alt i alt en mobilholder som kan alt hvad en mobilholder skal kunne. Virkelig lækkert design og så koster den under 200 kr.! Bedre fås bare ikke på markedet.

Gå til Neutron S

Neutron S - 179,95 kr

Bestil gennem Landberg.dk
Gå til Neutron S

#2 Arkon universal mobilholder

Nummer 2 over de bedste mobilholdere blev Arkons mobilholder til bilen. En ganske stabil mobilholder som kan det den skal kunne: Holde en mobil.  Den kan fungere som mobilholder til alle slags mobiler: Iphones, Samsung Galaxy, Sony Experia, LG, Huawei og HTC.

Den er beregnet til at kunne sidde i bilruden i bilen. Den sættes fast med en sugekop, også sidder den der ellers bare. Uanset diverse rystelser, bliver den siddende. Det er en meget holdbar mobilholder, som kan tåle lidt af hvert.

Det gode ved denne mobilholder, og grunden til at den lander på 2. pladsen over de bedste mobilholdere, er at man ikke behøver at tage sit cover af for at benytte den. Arkon kan nemlig udvides så den passer til lige netop ens mobil. Skide smart.

Desuden har denne mobilholder en smart ekstra funktion, hvor man kan dreje den 360 grader rundt, så du fx nemt kan bruge telefonens GPS, eller dreje den så kameraet har frit udsyn, hvis du vil tage billeder/filme mens du kører.

Den er produceret i plastik og fås i sort. Den er for kedelig og klodset til vores smag, men er alt i alt en brugbar mobilholder som kan det den skal.

Kan fås fra 199 kr.

#3 Neutron A – www.neutrons.dk

Neutron A

På tredjepladsen over de bedste mobilholdere finder man Neutron A fra www.neutrons.dk. En genial mobilholder til bilen, som er specialdesignet til at kunne sidde på instrumentbrættet i bilen.

Og det eksklusive: Neutron A er produceret i overfladebehandlet aluminium, har afrundede kanter og en lækker finish. Det er en mobilholder til bilen som man rent faktisk gider at have siddende uanset om det er en Ferrari, Audi, Porsche, Kia ellerToyota den skal sidde. Den passer bare ind.

Neutron A kan både holde ens Smartphone, tablet og GPS. Det gør den ved hjælp af den stærke magnetisme som generes, dog stadig uden at skade ens enheder på nogen måde. På trods af diverse bump på vejen og temperaturændringer. Det er en mobilholder som kan klare lidt af hvert.

Neutron A er den mest stilfulde, eksklusive og bedste mobilholder, som erstatning for de store og klodsede mobilholdere som skal sidde i bilruden. Neutron A skal sidde på instrumentbrættet, hvor den bare passer ind.

Den eneste ulempe ved Neutron A, er at den ikke passer ind i alle biler. Det er ikke alle som har et næsten fladt instrumentbræt, også kan Neutron A ikke sidde der.

Men alt i alt er Neutron A den mest lækre, stilrene og bedste mobilholder til bilen på markedet, hvis bare den kunne passe til alle biler.

Gå til Neutron A

Neutron A - 229 kr

Bestil gennem Neutrons.dk
Gå til Neutron A

#4 Gripgo mobilholder

Den fjerde bedste mobilholder på markedet tilfalder GripGo Mobilholderen. Endnu en mobilholder som er specialdesignet til at kunne sidde i bilruden. Fungere uden problemer, og er faktisk en af de mindre mobilholdere. Den kan man godt tillade sig at have hængende i sin bil.

I en klassisk sort farve og knap så stor, er det faktisk ikke en mobilholder som genere specielt meget mens man kører. GripGo er blandt de mest stilfulde mobilholdere til bilen, og en man godt kan være bekendt.

Gripgo holder ens enheder på plads ved hjælp af millioner af nanosugekopper. Man klistrer selve mobilholderen fast på ruden, mens en mobil bliver holdt på plads ved en masse små nanosugekopper. Den kan dog kun holde mobiler med en flad bagside.
En ekstra funktion er at GripGo kan reguleres og drejes, så man kan bruge den til størstedelen af alle mobiler samt bruge den hvorend man vil.

Desværre kan den ikke tåle minusgrader, så den kan ikke sidde i bilen om vinteren. Det er et rimelig stort problem, som trækker hele oplevelsen lidt ned. Desuden bliver overfladen også nemt beskidt, så mobilerne ikke så nemt hænger fast. Dette medførte et par gange at de faldt ned. Udover det fungere den ganske udmærket og har en nogenlunde holdbarhed.

Kan fås fra 119 kr.

#5 Nano pad

En meget anderledes mobilholder indtager 5. pladsen over de bedste mobilholdere på markedet lige nu.  Faktisk den mindste af alle.

En ekstrem simpel mobilholder, som passer til alle mobiler. Ens mobil holdes på plads ved hjælp af en masse bittesmå sugekopper, som “fastholder” ens mobiler. Nano Pad klistres på instrumentbrættet, også kan man egentligt bare benytte den af alle slags mobiler. Egentligt en meget god funktion, som fungere rigtig godt.

Derudover er det også en mobilholder som er i den aller billigste ende. Til under 100 kr. kan man købe en nono pad, men det afspejles desværre også i holdbarheden. Efter man har brugt Nano pad et par gange, er det som om at den mister lidt af grebet. Tilmed faldt ens mobil af og til af under en køretur, og det er selvfølgelig ikke optimalt.

Derudover er det også et par andre væsentlige minusser ved denne mobilholder: Nano Pad har ikke specielt mange indstillingsmuligheder når det handler om brugen af smartphonen under kørsel, samtidig med at der er en risiko for at ens telefon simpelthen glider af, hvis hældningen og formen på instrumentbrætter er for rundt.

Lidt ærgeligt at den ikke passer perfekt til alle biler, men tilgengæld fås Nano pad ganske billigt. Og det er det vigtigste ved denne mobilholder.

Kan fås fra 99 kr.