Gave og alt hvad der medfører af tanker, indkøb og fortrydelse er en sang, alle os danskere har stiftet bekendtskab med på den ene eller anden måde. Det er altid et gaveræs, og man når sjældent at stoppe op og få kigget sig ordentligt om, før næste omgang er i gang. Man står tit tilbage med det slående spørgsmål der vist har ramt os alle på et eller andet tidspunkt: Hvad skal man give?

Giv en gadget i gave

Gadgets er altid et godt valg, når du ikke ved hvad du skal give i gave. Gadgets er sjove og de giver derfor en stor glæde, når de pakkes op. Hvad er dog jeg har fået i gave her? Hvordan virker den.

Vi har hos gadgetoversigt.dk lavet en oversigt af gadgets, så du nemt kan finde frem til nye sjove gadgets, som du kan give i gave.

Gave med vin

En vingave er et traditionelt sikkert valg, men også et yderst upersonligt anliggende. Det har Vinoli forsøgt at gøre op med gennem deres vinabonnement som vingave, hvilket er et ganske udmærket eksempel på en mere personlig gave. Her får modtager en noget mere indbydende oplevelse igennem tre forskellige, udvalgte og anmeldte vine, hvor en medfølgende vinguide giver en fornemmelse af, at vinsmagningen er flyttet hjem i vante omgivelser. Der er således ikke grænser for, hvor, hvornår, hvordan og hvorledes man ønsker at åbne denne gave –og med hvem! Vinsmagning er ofte bedre i rolige, trygge og vante rammer, hvor du enten selv eller med nogle i familien, blandt venner eller kollegaer får en mere fremtrædende oplevelse i forhold til at smage de forskellige vine. Det gælder uanset, om du er professionel eller helt uerfaren, der er noget for alle. Med tre forskellige smagsoplevelser er der rig mulighed for at smage op imod hinanden i forhold til, hvad de forskellige gør hver især. Er den europæiske bedre end den oversøiske? Hvad er forskellen? Hvilken en bliver din favorit?

VINBOXEN fra Vinoli er helt sikkert et udmærket bud på en vingave. Det skyldes ikke mindst, at der ikke blot er mulighed for at give en enkelt box, men helt op til 12 kan der gives fordelt på månedsbasis over et helt år. Du kan således forkæle modtager med alt fra 1 måned til 12 måneder, hvor vedkommende kan opleve en verden af vin. En ny vinsmagning hver måned, som gør, at man ikke kan undgå at falde for smagen af god vin. Det bliver i hvert fald hjulpet godt på vej med professionel udvælgelse og vinguide, således du ikke lige glemmer oplevelsen foreløbigt.

Hvad skal man gøre? Det er altid op til den enkelte, og man skal gøre, hvad der passer en. Hvis valget dog falder indenfor en vingave, og man er på jagt efter en lidt mere personlig gave, således er et vinabonnement i vingave bestemt en anbefalelsesværdig løsning. Det er lige godt, om man er selvudnævnt ekspert eller helt grøn. Der vil være noget for alle, og oplevelsen er ikke til at tage fejl af uanset hvad. Det er og bliver en anden oplevelse, hvor man kan kalde det for en form for vinsmagning i eget hjem, så er det blot spændende, hvem man vælger og ikke vælger at dele gaven med. Den traditionelle vingave vil helt sikkert blive skubbet til side for en vingave, der helt sikkert vil blive husket!