Din guide til den rigtige gamer stol

E-sport er i de senere år kun gået i en retning, og det er fremad. Gamingens popularitet er simpelthen steget markant. Det har resulteret i at gaming ikke længere kun er noget som sker i privaten, nu er det også på skoleskemaet. Rundt omkring i Danmark bliver der ligeledes afholdt forskellige esports arrangementer og turneringer løbende.

E-sportens stigende popularitet har naturligvis også resulteret i en øget efterspørgsel efter cool gaming udstyr. Og er der noget, vi gadget freaks kan lide, så er det udstyr, og gerne massere af det.

Når du først har investeret i den helt nye gamer pc, et super fedt mekanisk keyboard og den ultimative gamer mus, så mangler du kun en ting for at dit gamer univers er komplet. En gamer stol.

Hvorfor købe en gamer stol?

Sidder du mange timer bag computerskærmen, så kan en gamer stol vise sig at være en super god investering for dig. De mange timer siddende ved en computer kan nemlig medføre flere følgeskader, hvis du sidder på en dårlig stol. Din nakke og læn er områder, som er meget udsatte. Menneskekroppen er simpelthen ikke designet til at sidde ned i mange timer af gangen. Derfor er det væsentligt, at du sidder i en ordentlig stol. En god stol skal støtte alle de rigtige steder, og er der noget en gamer stol gør, så er det lige præcis det. Gamer stole tager designmæssigt sit udgangspunkt i sæder designet til racerbiler. Racerkøreren sidder ned i mange timer præcis lige som gameren, det stiller krav til en ergonomisk stol, som støtter ekstra godt op om nakken og lænden.

Så ud over at gamer stolen er super cool i deres design og kan fuldende dit gamer univers, så kan den også være en god investering for din krop og fysiske sundhed.

Dette skal holde øje med, når du køber en ny gamer stol

Justerbarhed:

Sørg for at vælge en gamer stol, hvor du har gode muligheder for justering. Jo mere justerbar stolen er jo bedre, så kan du nemlig tilpasse den perfekt til din krop. Vælg en gamer stol hvor du både kan indstille højden, ryglæn og armlæn.

Støttepuder i læn og nakke:

En gamer stol med nakkepude og pude til din læn giver dig bedre betingelser for at sidde ekstra godt. Det giver en god støtte, så du undgår følgeskader på disse udsatte områder.

Størrelse:

Nogle gamer stole kan fås i en XL udgave. Har du lidt ekstra kilo på kroppen kan det være en god idé at vælge en XL gamer stol.

De forskellige mærker

Der findes flere forskellige mærker af gamer stole. Arozzi, DXRacer og AKRacing er nogle af de producenter, som er kendt for at levere stole af yderst høj kvalitet. De alle samarbejder med forskellige e-sportshold, det giver dem gode forudsætninger for at udvikle stole, som lever op til gamerens behov og forudsætninger.