Komplet gennem af gadgets til studiestart som hjælper dig med at få mere ud af din uddannelse. Det er alle Gadgets som øger din produktivitet og kvalitet på dit arbejde. Det er sådan nogle ting, som kan hjælpe dig med at få bedre karakterer i skolen. Hvis du vil godt og billigt fra start på din uddannelse, vil jeg råde dig til at læse med her.

Billig bærbar

Jeg har selv købt min bærbar gennem Refurb, og jeg har rigtig gode erfaringer med at handle hos dem. Jeg bestilte min bærbar hos Refurb en mandag aften, og så var den allerede fremme onsdag morgen med posten. Jeg fik mail fra Refurb om ordrebekræftelse, at bærbaren var afstend, og en fakture så jeg kunne se hvor langt bærbaren var med posten. Alt i alt rigtig god service på det punkt. Da bærbaren ankom var den pakket fint ind i en papkasse, og der var ikke noget at komme efter, da jeg åbnede pakken op. Alle dele var der, og bærbaren var i rigtig god stand selvom den har været brugt før. Det var slet ikke til at se, at den har været i brug før. Der var ingen skræmmer, mærker eller noget på bærbaren. Den var helt ren og lækker, som når du køber en helt ny bærbar. Der var heller ikke noget at komme efter i forhold til laderen til min bærbar. Den var også i rigtig god stand. Så er der rigtig god længde på laderen, og det er nu dejligt nok.

Jeg tændte selvfølgelig for bærbaren for at se om alt var som det skulle være. Her var der heller ikke noget at komme efter. Alle indgange til USB, lyd, knapper, touchpad osv virkede. Der var installeret Windows 7 på bærbaren i forvejen, og bærbaren var derfor klar til brug med det samme. Batteriet i bærbaren var også som det skulle være. På en fuld opladning kan den holde strøm i en 4 timers tid, og det synes jeg er rigtig godt. Jeg havde fx en HP bærbar før, og den kunne knap nok holde strøm i 2-3 timer fra ny af. Hvis jeg skulle give en karakter af min oplevelse af køb hos Refurb, vil jeg give dem et stort 5 tal. Rigtig god service og rigtig lækkert produkt. Jeg tjekkede selvfølgelig Refurb på trustpilot, og det så virkelig godt ud. Jeg kunne tydeligt se at andre kunder har fået samme service og produkter i den absolutte topklasse.

Her et halv år senere virker bærbaren fra Refurb stadigvæk som den gjorde da jeg købte den. Det er selvom at bærbaren er blevet brugt rigtig meget. Jeg studerer til dagligt til datamatiker på universitet, og det har været guld værd at have en god bærbar. Vi programmerer rigtig meget, og laver rigtig mange ting på bærbaren, og her er rigtig dejligt at det hele bare som det skal. Min produktivitet er i hvert fald blevet meget bedre efter, at jeg fik en bærbar fra Refurb. Så er bærbaren utrolig let, og det er rigtig dejligt, når jeg er på cykel hver dag. Det er også tit at vi arbejder i grupper, og her er det også dejligt at bærbaren er nem at flytte rundt med. Så er det også en meget lydløs bærbar. Den larmer ikke på nogen måde.

Her er der specifikationer på den bærbar jeg købte gennem Refurb. Den bærbar jeg købte hed Lenovo ThinkPad T420s og den havde karakteren B, som fortæller hvilken tilstand bærbaren er i. Det er lidt forskellige hvilke karaktere bærbarene har på Refurb, og det kan du selvfølgelig kigge lidt nærmere. Jeg er meget tilfreds med min bærbar, selvom den havde karakteren B.

Der er en Intel(R) Core(TM) i7-2620M 2.7 GHz i bærbaren som jeg købte. Det er mere end rigeligt i mine øjne. Jeg kan køre rigtig mange programmer samtidig uden at bærbaren hakker på nogen måder. Når jeg arbejder, har jeg typisk følgende programmer åben: Visual studio, sql management studio, Word, Powerpoint, Excel, Google Chrome, Spotify, dropbox, billedbehandlingsprogram. Det hele kører rigtig godt, selvom jeg har så mange programmer åbent.

Der er 8GB RAM og 160 GB SSD i bærbaren. Jeg er rigtig glad for at der er SSD i bærbaren. Bærbaren starter op på få sekunder, og så er den klar til brug. Hvis du skal have ny bærbar, vil jeg helt klart anbefale at du har en SSD i bærbaren. En SSD er harddisken i bærbaren. Det er her alt din data ligger. En SSD er meget hurtigere end den normale harddisk. Bærbaren har en 14 tommer skærm med 1600 x 900 pixel oplæsning, som er helt fint til mig. Så har den et Intel(R) HD Graphics Family NVIDIA NVS 4200M , som gør at jeg kan spille mange af de nye spille uden problemmer. Der er DVD±RW, så jeg kan putte cd/dvd i bærbaren. Bærbaren er også indbygget med Bluetooth, kompatibel med Mobilt bredbånd og så er der installeret Windows 7 Home Premium.

Oversigt af specs på bærbar jeg købte gennem Refurb.dk

Pris: 3.999,20 kr
Navn: Lenovo ThinkPad T420s
Karakter: B
Proccesor: i7-2620M, 2.7 GHz, Intel(R) Core(TM)
Ram: 8GB
Harddisk: 160GB SSD,
Skærm: 14 tommer
Grafikkort: Intel(R) HD Graphics Family, NVIDIA NVS 4200M
Opløsning: 1600 x 900 pixel,
Andet: DVD±RW, Bluetooth, Mobilt bredbånd, Windows 7 Home Premium (Refurb Recovery)

Billig software til din bærbar

For at få en bedst mulig studiestart og succes på din uddannelse, vil jeg anbefale at du får fat i en Microsoft Officepakke, som indeholder Word, Excel og Powerpoint. Grunden til dette er at disse programmer bliver brugt meget i forbindelse med uddannelse. Det er både i folkeskolen, gymnasiet og på universitet. Programmerne gør dig meget mere produktiv i forbindelse med din uddannelse, og det er en rigtig god ting, da du kan få mere fra hånden. Kvaliteten på dit arbejde bliver også løftet markant, da programmerne i Microsoft Officepakken indeholder mange smarte features, som kan hjælpe dig rigtig meget, når du arbejder. Bedre produktivitet og bedre kvalitet betyder bedre karakterer og mindre lektier, og det er da noget du bør gå efter.

Word er det bedste skriveprogram på markedet, og det er uhyre effekt, når du skal have skrevet en masse. Det er lige fra noter i timen til skriftlige aflevering til en eksamen. Så er Word fyldt med massere af funktioner, som hjælper med at få din skrivning til at gå op i højere enhed. Du kan style dit dokument i kolonner, afsnit og mulige andre former. Der er stavekontrol, som hjælper med at rette de grammatiske fejl. Det er fx forkerte stavelser, store og små bogstaver, komma og punktum og hvad der nu eller kan opstå grammatiske fejl. Du kan lave overskrifter, sidetal, fodnoter, punktopstilling, kommentarer, automatisk indholdsfortegnelse og jeg skal komme efter dig. Word er meget populært, og det er et program stort alle har på deres computer.

Excel er et af de bedste regneark på markedet, og det er rigtig til at lave alle mulige forskellige udregninger. Programmet egner sig derfor rigtig godt til arbejde med tal. Det er lige fra matematik til udregning af regnskaber i forretningssammenhænge. Hvis du kan dit excel, er du meget attraktiv senere hen, når du kommer ud på arbejdsmarkedet. Rigtig mange virksomheder bruger nemlig meget excel i deres daglige arbejde. Du kan også bruge excel til at holde styr på din egen økonomi, som kan være en stor hjælp for mange. Excel bruges i rigtig mange fag i både folkeskole, gymnasie og på universitet.

Powerpoint er et præsentationsprogram, som du kan i forbindelse med fremlæggelser. Her kan du lave flotte slides, som hjælper dig med at fortælle din historie. Så er det op til dig hvordan du opsætter det hele, så du bedst kan fange dem du skal præsentere noget for. Powerpoint bliver rigtig meget i folkeskolen, gymnasiet og på universitet. Powerpoint bruges også rigtig meget i erhvervslivet, når virksomheder præsentere og sælger deres produkter eller services.

Jeg har en fundet billig officepakke på dansk, som indeholder Word, Excel, Powerpoint og OneNote. Der er ubegrænset licensperiode på officepakken, så det vil sige at du har office programmerne for altid. Derudover får du også Norman Antivirus, som er et antivirusprogram, der beskytter din computer mod virus og malware. Du kan købe officepakke og Norman Antivirus pakken gennem e-Gear.dk, som har et stort udvalg af billig software. Jeg har tjekket e-Gear.dk’s trustpilot anmeldelser, og det er en god lige at tjekke hvad tidligere kunder synes om at handle hos e-Gear.dk. Jeg fandt helt vildt gode anmeldelser af e-Gear.dk og kunderne virkede super tilfredse med at handle på e-Gear.dk. De havde hele 9.4 ud af 10 i rating hvilket er vildt imponerende. Så det er et sted du trygt kan handle.

Billig printerblæk

Printere bliver stadig brugt meget i forbindelse med uddannelse til at printe afleveringer, rapporter, opgaver, noter og mange andre ting. Der bliver derfor brugt en masse printerblæk til alle disse dokumenter. Det er bare lige det, at Printerblæk er utrolig dyrt. Der er derfor rigtig mange penge at spare, hvis du tænker dig lidt om og kigger dig omkring. Det har du sikkert ikke tiden til, så derfor jeg har gjort meget af arbejdet for dig. Så jeg vil derfor anbefale at du læser med her, hvis du søger billig printerblæk.

Jeg faldt hurtigt over BilligToner.dk, som er stort og billigt udvalg af blækpatroner. Deres hjemmeside er rigtig god, da du hurtigt kan finde frem til den blækpatron, som passer til din printer. De har en søgefunktion på forsiden af BilligToner.dk, og alt skal du skal gøre, er at vælge mærket på din printer, og hvilken serie og model din printer er. Der står stort set altid på din printer hvilket mærke, serie og model det er. Når du har valgt det, trykker du på søg knappen, og så skulle der gerne dukke en blækpatron op på din skærm. Det bliver ikke ret meget nemmere at købe billig printerblæk på nettet.

Billig lommeregner

Matematik fylder meget i folkeskolen, gymnasiet og på universitet. En god lommeregner er derfor et must have. Jeg har derfor fundet 4 forskellige lommeregnere til matematik i 4 forskellige prisklasser. Alle lommeregnere du ser i denne artikel kan købes gennem iBob.dk, som har et stort udvalg af gadgets til studiestart. Hvis du leder et nye ting til studiet er iBob.dk stedet du skal kigge. Jeg var selv meget overrasket over hvor stort et udvalg de har. iBob.dk har alt.

Texas TI-30XB Lommeregner

Texas TI-30XB er en lommeregner, som passer rigtig til matematik i folkeskolen. Det er en rigtig lækker lommeregner, og jeg brugte selv noget i samme stil, da jeg gik i folkeskolen. Den har alle de funktioner, som du skal bruge i forbindelse med matematik helt op til 9-10 klasse niveau. Lommeregneren kan også godt lige gå an på matematik på C niveau på gymnasium, men så tror jeg også det er det. En af de fede ting ved lommeregneren er at den har piletaster, så du kan gå tilbage og rette i din udregning. Så er du fri for at skulle taste det hele ind igen, hvis du kommer til at lave en fejl.

Texas TI-30XB Lommeregner

Texas Grafregner TI-82 Stats

Texas Grafregner TI-82 Stats er en lommeregner, som passer rigtig godt til matematik på gymnasieniveau. Den kan nemlig klare noget tungere udregninger end Texas TI-30XB, og så kan den også lave grafer. Det at kunne lave og arbejde med grafer, er noget som fylder rigtig meget i matematik på gymnasieniveau. Så er Texas Grafregner TI-82 Stats noget billigere i forhold til Texas TI-84 plus Grafregner og Texas TI 89 Grafregner. Så hvis du søger en billig lommeregner til gymnasiet, er Texas Grafregner TI-82 Stats et godt bud.

Texas Grafregner TI-82 Stats

Texas TI-84 plus Grafregner

Texas TI-84 plus Grafregner er en kraftig lommeregner, som kan kobles til computeren. Det er en lommeregner, som passer rigtig godt til matematik på højt niveau på gymnasiet og videre på universitetet. Hvis du har planer om at gå videre på universitetet efter gymnasiet, er en Texas TI-84 plus Grafregner et godt bud. Så er du i hvert fald fri for at skulle ud og købe ny lommeregner igen, når du starter på universitetet.

Texas TI-84 plus Grafregner

Texas TI 89 Grafregner

Texas TI 89 Grafregner er super kraftig, og den henvender sig til matematik på universitetsniveau. Den kan kobles til computeren, og lommeregneren et stort display. Hvis du elsker matematik og søger en stor og kraftig lommeregner, er en Texas TI 89 Grafregner et godt bud. Der medfølger kabel til lommeregneren.

Texas TI 89 Grafregner