Indkøbstasker er det nye hit – sorter indkøbsvognen med Bagify indkøbstasker.

Det er ikke mange i dag, der har lyst til at betale 3 kr for en plastikpose når man er på storkøb. Det neder typisk op i plastikposer for 15-20 kr hver gang man handler stort ind.

Bagify.dk har løst problemet med et stærkt alternativ til plastikposer og uholdbare muleposer. Med Bagify’s Indkøbstasker siger du for alvor farvel til plastikposer. Hos Bagify får du 4 indkøbstasker, der sorterer din indkøbsvogn. Indkøbstasker sættes nemt i indkøbsvognen, hvoraf du ved kassen folder taskerne ud langs vognen, således du kan sorterer dine varer.

Bagify Indkøbstasker er     estet i alle indkøbscentre og varehuse, lige fra store Bilka varehuse til små Købmands- og discountbutikker . med indkøbsvogne.

Samlet og separat
Når du køber taskerne får du fire tasker. Disse tasker kan både bruges separat. Så når du i morgen til i Netto behøver du f.eks. kun at have to af taskerne med. Taskerne har hver sin farve så varerne let kan sættes og sorteres ned i taskerne

Kan bruges til alt andet
Bagify Indkøbstaskerne kan bruges til meget andet. Du kan f.eks. bruge en af taskerne som strandtaske. Det kan også være du kan bruge dem til andre formål, hvor du skal bruge en bærepose som skal kunne holde på en del kilo – så er Bagify det rette valg.